måndag 20 augusti 2012

UTMANING: 8 FAKTA OM MIG

Jag har blivit utmanad av Petras bokblogg att berätta 8 fakta om mig själv.
Reglerna för att delta i utmaningen är dessa:

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor och skriver in dessa regler. I slutet av inlägget skriver du 4 personer som du utmanar och skriver deras namn. Glöm inte att lämna en kommentar om utmaningen hos dem så att de vet att de har blivit utmanade och läser ditt blogginlägg.

1. Trots att jag fyller 23 om mindre än en månad så älskar jag fortfarande födelsedagar och presenter, och detta är något som min pojkvän älskar att håna mig för.

Alto - En av fyra valpar.
2. Jag har haft djur under hela min uppväxt. Vi har genom åren haft 9 katter, 2 hundar (+ en valpkull med Finska Lapphundar) och 7 kaniner. Därför känner jag mig aldrig riktigt "hemma" i min lägenhet eftersom jag inte har något djur själv än.

3. Jag har flyttat 5 gånger sen 2008, och som minst har det varit 11 mil mellan platserna.

4. Jag och min pojkvän firade 5 år i juli.

5. Jag älskar film, tvserier och böcker. Och jag måste alltid äga dem själv om det är något jag verkligen gillar, så att jag kan titta på/läsa dem när jag vill.

6. Jag har läst Harry Potter och den flammande bägaren så många gånger att jag tillslut inte längre ville hålla räkningen. Fast nu har jag inte läst en HP bok på 5-6 år.

7. När jag var liten så blev jag biten i ansiktet av en Border Collie, men jag klarade mig undan med endast ett litet ärr ovanför läppen.

8. När jag bodde själv under min studietid så lagade jag mat 1 gång i veckan. På vardagarna levde jag på flingor och mjölk, varje fredag lagade jag mat och så åt jag resterna under helgen. Och så hade det förmodligen fortfarande sett ut om jag hade bott ensam.

Nu är det egentligen dags för mig att utmana andra bloggare. Men denna utmaning har redan cirkulerat på de flesta bloggar, så däför uppmanar jag istället att ni som inte har gjort den än gör den!

2 kommentarer:

 1. Men gu så söt =)

  Va läskigt att bli biten... tur att de gick bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag hade verkligen tur, och jag går inte i närheten av den rasen mer :P

   Radera