fredag 31 augusti 2012

SECOND HAND

Jag trodde nog aldrig att dagen skulle komma då jag handlade böcker på second hand, men tji fick jag.

Jag hade fått för mig att på second hand kan man bara hitta söndertrasade böcker som ingen längre vill ha. Men faktum är att många av böckerna är i riktigt bra skick om man bara letar lite.

Så jag köpte 7 böcker, för endast 33kr! Det enda tråkiga är att det finns i princip inga YA böcker att få tag på. Åtminstone inte på de två ställena jag gick till.

Jag köpte:

- Å andra sidan och Sushi för nybörjare av Marian Keyes. Jag har alltid gillat Keyes, och 2kr styck tyckte jag definitivt att böckerna var värda, fast jag inte vet vad de handlar om. När jag kom hem visade det sig dock att jag redan har Sushi för nybörjare (bra koll!), så om det är någon av mina vänner som läser detta och är intresserad, hojta till! (känns inte så värt att posta den dock...)

- På spaning med Bridget Jones och Samvetets röst av Helen Fielding. Jag har sen tidigare första Bridget boken i hyllan, men har pinsamt nog inte läst den än. Samvetets röst har jag inte hört talas om tidigare, men som sagt, för 2kr fick den följa med hem.

- Blomblad för vinden och Lustgården av Virginia Andrews. Jag absolut älskade dessa böcker när jag var yngre, och tanken är att jag ska samla på mig alla delar i serien. Detta tror jag är del 2 och 3?

- Tidsresenärens hustru av Audrey Niffenegger. ÅH va glad jag blev när jag fick syn på denna! Har velat köpa den länge, men det går bara att få tag på den i pocket på svenska, så därför har det inte blivit av. Och så hittar jag en inbunden, helt oläst bok för 5kr! FEM KRONOR!

Så trots att jag inte hittade det jag var ute efter, (Svindlande höjder, Jane Eyre, Jane Austen, resterande delar i Andrews serien) så var jag väldigt nöjd när jag gick därifrån!

5 kommentarer:

 1. jag skulle gärna vilja läsa den där sushi för nybörjare ;) jag kan köpa den av dig ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha men ge dig :P Jag tar med den till marten så får du den då :)

   Radera
  2. haha ;) ja men det blir fint det! :D

   Radera
 2. Tidresenärens hustru vill jag läsa! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag hoppas att den är bra :)

   Radera