tisdag 4 september 2012

PÅ MIN ÖNSKELISTA

 
- Dash & Lily's book of dares av Rachel Cohn & David Levithan
(Dash och Lilys utmaningsbok)
 
Detta är en bok som jag blev intresserad av redan i januari, men eftersom den utspelar sig i New York i juletid så tyckte jag att det var bättre att spara den till innan jul. Jag som älskar både New York, jul och bokaffärer måste bara läsa denna! Men jag tänkte spara den till december, så att jag får den rätta känslan :)
 
Jag kan dock inte bestämma mig om jag ska köpa den svenska eller engelska versionen. Jag gillar omslaget på den engelska bättre (det högra), och den är ju dessutom billigare. Men samtidigt gillar jag danskt band väldigt mycket, och ibland kan det vara skönt att varva alla engelska böcker med någon svensk.
 
Vad tycker ni? Svenska eller engelska?

10 kommentarer:

 1. Jag läste boken på Engelska, tyckte om språket i den. Kan inte uttala mig om språket i den svenska. Blev lite sugen på att testa hela skrivbok-grejen efter att ha läst boken :D

  Sv: Jag tyckte inte att serien var bra. De två sista böckerna var bättre än den första. Men instant love-grejen störde mig genom hela serien. Det kändes som att Grace var kär i Sam redan innan hon såg honom som människa. Du kan ju prova att läsa första boken. DÅ har du ju i alla fall gett den en chans. Jag läste väl serien mest för att ha läst den, var tvungen att kolla vad det var alla tyckte var så bra med den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det lutar nog åt att jag kommer beställa den engelska :)

   Ja det är den uppfattningen jag har fått också. Så vi får se hur jag gör, kommer jag över den billigt någonstans så kanske jag läser den :)

   Radera
 2. hallåja, tänkte bara tala om att jag med har blogg nu. så får vi se hur länge det håller den här gången ;)

  och finns den på svenska hade jag förmodligen valt att läsa den på svenska, men så är ju jag lite lat också. you know me ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du bloggar igen :)

   Haha ja vi får se hur jag gör, den är ju dyrare isf :/

   Radera
 3. Svar: Jag tycker att du ska försöka dig på serien i så fall:) Jag tyckte väldigt mycket om första boken, tvåan var inte riktigt lika bra tyvärr... Fast andra boken i en serie har ju en tendens att inte vara lika bra som första men att tredje blir bättre. Därför tänker jag ge trean en chans ändå:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag ska nog göra det:) Den får kanske följa med i nästa beställning :)

   Radera
 4. ENGELSKA. Levithans språk gör sig bäst på det viset!

  SvaraRadera
 5. Tror jag måste säga Engelska bara för att omslaget verkar mer inbjudande :)

  SvaraRadera
 6. Haha det är väldigt blandade åsikter märker jag! (Precis som i min egen hjärna) Men förmodligen blir det den engelska versionen eftersom den trots allt är billigast.

  SvaraRadera