fredag 14 september 2012

I MIN BREVLÅDA

 
Torn - Amanda Hocking
Jag sökte dig och fann mitt hjärta - Nicholas Sparks

Nicholas Sparks boken köpte jag på antikvariatet Bokbob. Jag har aldrig varit dit förut, men det fanns sjukt mycket böcker. 15 000, för att vara exakt, på en yta som inte kändes större än mitt vardagsrum. De flesta böckerna kostade 30-40kr, så jag köpte denna mest för att jag tyckte synd om gubben som jobbade där.

Hade det varit billigare hade jag nog kunnat plocka på mig några till, men det fanns ingen som jag verkligen ville ha, så det kändes inte värt det till det priset.

Är det någon som har läst boken? Själv har jag bara sett filmen (The notebook / Dagboken), så det ska bli spännande att se vad jag tycker om boken.

6 kommentarer:

 1. sv: Om jag bara fick välja en bok du skulle läsa, så skulle jag välja Obsidian. Flytta den högst på listan. ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha då ska jag se till att den kommer med vid nästa beställning :)

   Radera
 2. Jag köpte också The Notebook på svenska second hand för några somrar sedan och läste ut den på någon dag, så det är ju inte precis några problem med språket och så. I övrigt - väldigt klichéfyllt, vilket verkar vara Sparks signum. Var dock lika förtjust (om inte mer) i bitarna där Noah är gammal i boken som i filmen, och grät så att tårarna rann 5 minuter i sträck. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vissa av hans filmer har varit lite väl sliskiga för min smak, men det ska ändå bli kul att ha läst en av hans böcker! :)

   Radera
 3. ÅH, Nicholas Sparks! Vilken nostalgi! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha :) Ja det ska bli kul att läsa den :)

   Radera