söndag 27 januari 2013

VILL BARA HA MER!

Eftersom jag nu har läst två böcker av Jennifer L. Armentrout, och tyckt väldigt bra om båda två, så är jag återigen lite sugen på att läsa hennes andra serie, Covenant.

Alla jämförelser med Vampire Academy oroar mig dock, för jag har trots allt ganska svårt för böcker som känns kopierade, vilket är anledningen till att jag ännu inte läst denna serie. Jag har ju dessutom två böcker kvar att läsa i VA! (Måste verkligen avsluta den serien snart! Någon som har de två sista böckerna på svenska till salu? ;) )

Dessutom är ju omslagen så fina!

Jag tror att jag har ställt denna fråga förut, men vad tycker ni? Borde jag ge serien en chans?

3 kommentarer:

 1. Jag är själv ganska nyfiken på denna serie och undrar lite samma sak :)

  Bilderna i headern är förresten väldigt mysiga :)

  SvaraRadera
 2. Första boken är väldigt lik VA, men jag gillade den. Tror att det beror lite på hur mycket man är för att jämföra. :) Men i andra och tredje boken finns inga likheter alls och dessutom blir serien bara bättre och bättre. :)

  SvaraRadera
 3. Haha å jag som behöver skuggkysst och löftet av VA serien, resten har jag. Så tips på nån som säljer skuggkysst och löftet? ;) jag har läst de tre första och sen insåg jag att jag ville äga böckerna så har inte läst resten. Jag letar som bara den efter en begagnad eller billigare Löftet!

  SvaraRadera