måndag 28 januari 2013

BOKREAN NÄRMAR SIG

 
 
Detta är de böcker som jag hoppas kunna fynda på årets bokrea. Pandemonium finns förmodligen inte med eftersom den släpptes nu i januari, men hoppas kan man ju alltid. Övriga böcker skulle väl kunna vara med?
 
Både Jellicoe Road och Delirium har jag redan på engelska. Fast Delirium vill jag egentligen bara ha om jag får tag på Pandemonium.
 
Min gissning är att även om jag inte får tag på någon av dessa böcker, så kommer jag förmodligen hitta en massa annat. Ska verkligen försöka begränsa mina inköp dock, eftersom säkert 90% av förra årets reaköp fortfarande står olästa i bokhyllan.

Hoppas såklart på att kunna fynda lite engelska böcker online också!

Kommer ni att leta efter någonting speciellt på bokrean?

2 kommentarer:

  1. Jag har jättemånga som jag vill ha! Rör mig inte!, Rubinröd, Överenskommelser och Pandemonium är bara några stycken ;) Vi får se vad det blir, egentligen har jag ett litet bok-köpstopp nu men jag har gjort undantag för bokrean. Den är ju bara en gång per år!! :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. ÅH! Rubinröd och Rör mig inte har jag helt glömt bort! :) Bokrea måste ju bara vara undantaget ;) Än så länge är jag inte så imponerad av utbudet på cdon och bokia, men jag hoppas på adlibris och bokus :)

      Radera