tisdag 5 november 2013

TÄVLING

Jag har bestämt mig för att jag tävlar ut ett exemplar av Övertalning oavsett vad förlaget säger. Vill de ha tillbaka sin kopia, så köper jag helt enkelt boken åt vinnaren! (Jag känner mig lite extra givmild nu när julen närmar sig, och när jag dessutom har varit en ganska dålig bloggare senaste tiden.)

TÄVLINGSREGLERNA är väldigt enkla, lämna en kommentar på detta inlägg med namn och mailadress, så får ni en lott i dragningen.

Vill ni öka era chanser att vinna, så får ni en extra lott om ni dessutom ger mig ett boktips. Jag vill ha tips på en riktigt bra kärleksbok, utan övernaturliga inslag. Det kan vara YA, det kan vara chicklit eller för all del en historisk roman, där kärleken är i fokus.

Hjälper du mig dessutom att sprida denna tävling på din blogg, så får du ännu en lott. Totalt kan du alltså få 3 lotter i tävlingen.

Tävlingen håller på november ut. May the odds be ever in your favor!

11 kommentarer:

 1. Ih, jag vill vara med! Mitt boktips blir en YA, den första jag tänkte på och det är Var är Alaska? av John Green. Mitt andra tips är Wuthering Heights!

  SvaraRadera
 2. Klart jag vill vara med! :D
  Mail: albali@live.se
  Ett boktips, hmm, det blir helt klart Himlen börjar här av Jandy Nelson, en av de bästa kärleksböcker jag någonsin läst. Så himla fin, definitivt läsvärd! :)

  SvaraRadera
 3. Jag är med.
  nfolkving@gmail.com
  Jag vill tipsa om Anna and the french kiss som är min absoluta kärleksbok. Jag svävade runt på rosa moln efter att ha läst den!

  SvaraRadera
 4. Jag är gärna med! Dock har jag hjärnsläpp för tillfället så har inget jättebra tips på kärleksbok. Läser så sällan kärleksböcker nu för tiden så kommer inte på någon bra ^^
  Men men, här är min mail iaf: bellasbokblogg@gmail.com

  SvaraRadera
 5. I'm in! ^^ Min mail är: swebookobsession@hotmail.com

  Jag kan tipsa om böckerna Om jag stannar & När jag lät dig gå av Gayle Forman. Helt otroligt bra, kan dock behövas näsdukar i nära hand. =)

  SvaraRadera
 6. Jag är med på 1 lott :)

  Kramar Christina
  sepamej@hotmail.se

  SvaraRadera
 7. Jag är gärna med!
  Mina boktips är "Lola and the boy next door" av Stephanie Perkins (som jag personligen tyckte mer om än "Anna...") och "Boy meets boy" av David Levithan som är en väldigt fin bok i allmänhet.
  Ullen.laura@gmail.com

  SvaraRadera
 8. Jag är med! bokparadiset[at]hotmail.com och mitt boktips är ensamma hjärtan och hemlösa hundar av Lucy Dillon

  SvaraRadera
 9. Är tävlingen redan avgjord? Annars är jag gärna med också!

  SvaraRadera
 10. Jag vill vara med! samacijo@yahoo.se

  SvaraRadera