torsdag 7 november 2013

JULBÖCKER

Brukar ni läsa några speciella julböcker innan jul? Förra året läste jag Dash and lilys book of dares och Let it snow. Båda var faktiskt väldigt mysiga, och jag kan verkligen rekommendera dem. Värt att veta om Let it snow är dock att det är 3 noveller, det visste nämligen inte jag när jag beställde dem.


Idag har jag beställt årets julböcker, denna gång blev det faktiskt chicklit. Jag har ju haft en extrem lässvacka senaste tiden, och nu när jag börjar känna suget efter läsning igen så känner jag mest för "vuxenböcker". Jag har läst så himla mycket fantasy/dystopier nu ett tag, och jag känner att jag har tröttnat lite på det. Men förhoppningsvis får jag tillbaka suget efter det snart, eftersom jag har ganska många olästa i bokhyllan ;)

2 kommentarer:

  1. Hmm brukar inte läsa julböcker på julen men blir lite sugen nu iallafall. Kanske också ska beställa några när jag får min lön =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja gör det! Jag tycker det är supermysigt att läsa såna böcker när julen närmar sig. Men så är jag ju en riktig julfanatiker också så det kanske är därför ;)

      Radera