fredag 5 april 2013

DE SKANDALÖSA

Simona Ahrnstedts bok De skandalösa, som kommer ut i juni, har (i princip) fått ett omslag. Hon skriver på sin blogg att det inte är helt färdigt än.

Vad ska man säga? Jag älskar hennes tidigare böcker, och de omslagen har varit så vackra och färgsprakande. Och så kommer detta? Vad hände?

Nu kommer jag ju att läsa boken hur som helst (och förmodligen älska den), men omslaget gick inte riktigt hem hos mig. Det känns som att jag har sett det förut.

Jaja. Hoppas att det händer en hel del innan det är helt klart!

Vad tycker ni?

De tidigare böckerna:

5 kommentarer:

 1. Ja, håller med om att omslaget borde ha någon..sprakande färg som de två första böckerna hade. Ser fram emot att läsa boken ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det känns som att det är så väldigt stor skillnad mot de tidigare, men å andra sidan är det ju inte helt färdigt heller. Det kanske tillkommer något sprakande :)

   Radera
 2. Har inte läst böckerna men funderar på att göra det. Tycker det är synd att tredje boken är så färglös i jämförelse med de andra två.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det tycker jag absolut du ska göra! :) Visst är det!

   Radera
 3. Jag har första boken hemma som jag fick när jag gick och lyssnade på när en massa förlag hade bokkväll på Nalen i Stockholm i höstas (ah vilken mening!) men har inte läst den än. Låter dock som ett bra betyg, och författaren i sig var helskoj att lyssna på, en riktig talare!

  Ja, tredje boken håller inte riktigt samma omslagsnivå som de andra två, men det är ändå något i flickans blick som får mig att vilja veta hennes historia :)
  /Emilie

  SvaraRadera