onsdag 12 december 2012

MÄRKLIGT

Här är iallafall mitt senaste inköp!
Igår kunde jag inte lägga upp bilder för att det var fullt i picasa. Men jag kunde heller inte radera några bilder. Hittade inte ens vart jag gjorde det.

Så istället fick jag tipset att lägga upp bilden i facebook, och sen använda URLen för att få den till bloggen. Men inte heller det fungerade, eller så var det jag som inte kunde med det. Hur som helst kändes det väldigt krångligt att behöva göra så varje gång jag vill ha upp en bild.

Men nu när jag skulle testa en sista gång så fungerade det helt plötsligt att lägga upp bilden.

Och är det inte lite märkligt att båda jag och BokBeate uppnår denna bildgräns i princip samtidigt!?

Tips på en användarvänlig portal mottages gärna! (För som ni kanske märker är jag inte lagt åt det tekniska hållet)

4 kommentarer:

 1. Haha, ja, vad konstigt att det hände samtidigt!

  Om du vill lägga upp på facebook så kan du skapa en mapp som det står att bara du ser, där du lägger upp blogg-bilderna. Sedan måste man trycka på "alternativ" och sedan "visa i helskärmsläge". Det är DEN webbadressen du ska klistra in på "från en webbadress" när du ska lägga upp på bloggen! :) Det tog mig ett tag att lista ut och innan tyckte jag precis som du att det inte fungerade :P

  Om bilden du vill ha redan finns på internet så söker du i google sedan klickar du upp bilden, och där finns det då en kolumn till höger, där är ett av anternativen "helbild", och när du har kommit dit så kan du klistra in den adressen! :D

  Hoppas jag har förklarat så att du förstår, lycka till! ;D

  SvaraRadera
 2. Jag råkade säga fel till dig! När man ska ha upp bilder från facebook måste man klicka upp bilden och sedan högerklicka och välja "öppna länk i nytt fönster"! Då kommer bilden upp på en helt ny adress och den är DEN du ska ta och klistra in på "från webbadress" :)

  SvaraRadera
 3. Jättekonstigt, nu oroar jag mig för att det ska hända mig med. :/

  sv: Men tanke på Pandemoniums slut så kan du lika vänta med att läsa den tills du har Requiem framför dig. ;P

  SvaraRadera
 4. Ja, att teknik ska vara så krångligt... ;)

  SvaraRadera