måndag 26 augusti 2013

MIN FÖDELSEDAG NÄRMAR SIG


Så jag beställde nyss två födelsedagsböcker, från mig till mig så att säga. Och det var faktiskt min första beställning på 4 månader! Jag beställde från adlibris, och jag måste säga att jag inte är nöjd med deras nya sajt.

Dels fick jag känslan av att priserna har blivit dyrare, för böckerna var egentligen billigare på både bokus och cdon. Dels så verkar det som att de har tagit bort sin funktion "lägg till i önskelista". Vilket suger ganska så rejält med tanke på att jag hade gjort en väldigt lång lista över alla böcker jag skulle beställa där, och nu är den listan borta...

Har ni sett den nya sajten? Vad tycker ni?

8 kommentarer:

 1. Va?! Det är ju skitdåligt om de tagit bort funktionen "lägg till i önskelista" och själva önskelistan. Hoppas de sätter tillbaka funktionen :|

  Ser fram emot vilka böcker det är som du beställde :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag fick lite panik när jag såg det, men som du kan läsa här nedanför så är sidan under konstruktion, och den kommer att komma tillbaka :)

   Radera
 2. Hej Linnea,
  Önskelistefunktionen på Adlibris är under utveckling kommer snart att finnas under Mitt konto. Ingen information kommer att försvinna i övergången, har du skapat en önskelista kommer den att följa med till nya sajten. Om du vill att vi mailar önskelistan till dig så går det bra att kontakta vår kundservice på info@adlibris.com. Detsamma gäller för bevakningstjänsten.
  Under de kommande veckorna jobbar vi på Adlibris vidare på vår nya sajt med de funktioner som våra kunder frågar efter mest, i tur och ordning. Självklart hoppas vi att du som kund ska fortsätta vara nöjd och glad med oss!
  Vänlig hälsning, Anna C, Adlibris

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tur! Tack för svaret!

   Radera
 3. Jag både gillar och ogillar den.
  Gillar inte att man inte längre kan klicka på författarnamnet eller bokserienamnet...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det saknar jag också, men som de skrev här så är sidan under konstruktion, så förhoppningsvis kommer det tillbaka :)

   Radera