onsdag 3 juli 2013

OPAL - JENNIFER L ARMENTROUT

382 sidor
Språk: Engelska
Serie: Lux #3
Ingen beskrivning eftersom detta är del tre i en serie. Men klicka gärna här för att läsa den.

Jag älskade verkligen de två första böckerna i denna serie, Obsidian och Onyx, och därför var jag säker på att detta skulle bli en fantastisk läsupplevelse.

Men jag måste säga att jag är besviken. Det har tagit mig väldigt lång tid att ens bli färdig med boken, för den lockade mig faktiskt inte alls. Jag tror att det till stor del var Katy och Daemons hatkärlek som gjorde de två första böckerna så roliga att läsa, men nu när de är ett par så var det inte alls lika roligt.

Det var inte förrän de sista 20 sidorna som jag verkligen fastnade för boken och de gav mig förhoppningar om att nästa bok ska hålla samma klass som de två första. Resterande 360 sidor kändes som en enda stor hyllning till Daemon. Han är så snygg, han är så fantastisk, han är så stark, jag är så kär, lalalalala. Ursäkta mig, men jag tröttnade ganska så snabbt på att läsa om allt detta.

Jag är fortfarande ganska bitter som ni kanske märker. Men jag har sagt det tidigare och jag säger det igen. Jag klarar inte av när karaktärerna är för perfekta, det blir inte trovärdigt.

Så nej, denna bok är enligt mig den sämsta i serien. Men eftersom de två första ändå är så bra så tycker jag ändå att ni ska ge denna serie en chans om ni inte har gjort det redan, för slutet i denna bok var ändå riktigt bra. Så jag längtar trots allt efter fortsättningen Origin, som förresten har fått ett omslag nu:


Även om det är ganska olikt de tidigare böckerna så känns det väldigt passande för nästa del i serien, och jag har faktiskt stora förhoppningar på denna bok! 27 augusti släpps den, och jag kommer nog inte vara sen med att beställa hem den.

Men tillbaka till Opal, betyget får helt enkelt bli:

L L L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar