måndag 25 juni 2012

ANNA AND THE FRENCH KISS - STEPHANIE PERKINS

372 sidor
Språk: Engelska
Citat: "I mean, really.
Who sends their kid to boarding school?
It's so Hogwarts. Only mine doesn't
have cute boy wizards or
magic candy or flying lessons"

"Anna can't wait for her senior year in Atlanta, where she has a good job, a loyal best friend, and a crush on the verge of becoming more. So she's not too thrilled when her father unexpectedly ships her off to boarding school in Paris - until she meets Etienne St. Clair, the perfect boy. The only problem? He's taken, and Anna might be, too, if anything comes of her crush back home. Will a year of romantic near-misses end in the French kiss Anna awaits?"

Detta var precis vad jag behövde just nu. En lättsam bok med en kille att swoona över och en tjej som man verkligen gillar att läsa om.

Visst, det var lite förutsägbart. Och visst, det kanske blev lite väl övertydligt och sockersött på slutet. Men samtidigt så är det väl precis det man vill ha när man väljer att läsa den här typen av bok?

Jag hade hört så mycket gott om den här boken, så jag kände mig nästan tvungen att läsa den nu under sommaren. Och det tog inte lång tid innan den var utläst, och de sista sidorna kände jag bara "nej, ta inte slut". Jag ville bara stanna i denna mysiga värld. Och i Paris framförallt. Jag som aldrig har lockats av längre utomlandsvistelser förut känner nu för att hoppa på första bästa flyg och bosätta mig där.

Så om ni är på humör för denna typ av bok, så är det här en av de bättre. Det finns dessutom en "companion" till denna bok som heter "Lola and the boy next door".

L L L L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar